Vrijduiken, DHV, secretariaat en bootduiken

uit onze nieuwsbrief van 14 mei 2022:

Vrijduiken

Vrijduiken is veel meer dan maar alleen je adem inhouden, daarom bestaat de initiatie uit een presentatie van ongeveer 1 uur, gevolgd door een initiatie in het zwembad waar we de verschillen zullen leren kennen tussen een statische apnea in het kleine bad, dynamische apnea in het grote bad en een diepe apnea sessie in de duikput. Aan de hand van de tijd en het aantal deelnemers die we zullen hebben kan het mogelijk zijn dat niet iedereen elke discipline kan proberen.

Afspraak op dinsdag 28 juni 2022, meer info volgt!

DHV

Wens je dit jaar deel te nemen aan de opleiding DHV? Hou dan zeker volgende data vrij in je agenda! (BRAVOS agenda)

01-09-2022 / Les 1
07-09-2022 / Les 2
12-09-2022 / Les 3
22-09-2022 / Les 4
26-09-2022 / Les 5
06-10-2022 / Les 6
11-10-2022 / Les 7
15-10-2022 / Examen

We houden je op de hoogte wanneer je je kan inschrijven. Meer info en lesmateriaal vind je op de NELOS website

Secretariaat

 1. Stempel

  Ons secretariaat merkt op dat er minder boekjes dan normaal een clubstempel hebben ontvangen. Indien je zelf nog een stempel in je boekje nodig hebt gelieve dan met Mark of Ronald even af te spreken om dit in orde te brengen (zo ben je zeker dat zij ook een clubstempel bij hebben)

 2. Terugbetaling deel sportclub-lidgeld via de Mutualiteit

  Het viel het secretariaat ook op dat er veel minder papieren werden afgetekend voor een gedeeltelijke terugbetaling voor het sportclub-lidgeld via de Mutualiteit. Zie voor meer info de volgende linken naar de website van CM | FSMB | NZVL | LM

 3. Brevetkaartjes

  De brevetkaartjes zijn beschikbaar in het clublokaal aan de blauwe olifant.

 4. ICE contact

  ICE is de afkorting voor In Case of Emergency. Daarmee kan men voorkomen dat hulpverleners kostbare tijd verliezen met het identificeren van slachtoffers, met het zoeken met wie er contact moet worden opgenomen indien iemand ernstig gewond is en er niet met het slachtoffer gecommuniceerd kan worden, of met het inwinnen van essentiële medische informatie. Indien je wil kan je je ICE contact(en) ook doorgeven via ons secretariaat@ email adres zodat we snel de nodige personen op de hoogte kunnen brengen indien er zich een calamiteit voordoet.

Bootduiken

Op 11 en 12 juni organiseert LIMOS een botenweekend in Wemeldingen. De inschrijvingen starten exact op 1 juni 2022 en kost voor meehelpende (Assistent) Instructeurs €5/duik en voor andere deelnemers €20/duik. De betaling gebeurt via overschrijving op de LIMOS rekening met vermelding van ‘Botenweekend + Naam + Duik 1, 2, 3’. Iedereen voegt zijn naam toe op de inschrijvingslijst van deze pagina. De correctheid van de lijst van wie is ingeschreven en betaald heeft, wordt op 10 juni afgetoetst.

Meer info kan je op de LIMOS website vinden